Over ons

De geschiedenis van AgriPartners

AgriPartners is een bedreven Marketing & Sales kantoor, gevestigd in het centrum van Nederland. Ons team werkt op het kruispunt van de landbouw/productie van Natuurlijke grondstoffen en de hoge eisen van de voedingsmiddelenindustrie.

Ons doel is om stabiliteit te bouwen in kwaliteit, logistiek en indien mogelijk de prijs. We zijn succesvol omdat wij geloven in transparantie en het continue verbeteren van onze portfolio / partners. Wij kiezen onze partners zorgvuldig en zorgen ervoor dat ze delen in onze filosofie om hoogwaardige ingrediënten te leveren tegen concurrerende prijzen.

Ons assortiment van ingrediënten wordt geselecteerd uit een relatief klein aantal leveranciers, die hebben bewezen te kunnen voldoen aan de hoge normen van de Food/Feed-Industrie. Ons team heeft een uitgebreide kennis over de markt / producten / kwaliteit / logistiek – samen met onze partners hebben we een netwerk aan specialisten om onze klanten te bedienen met de beste service. De focus van AgriPartners is op “customer care”.

Wij zijn ervan overtuigd dat gezonde voeding alleen kan groeien in een gezonde natuurlijke omgeving met respect voor de omgeving en de boeren.

We denken in oplossingen, elk probleem is een leerfase waar beide zijden van de supply chain de mogelijkheid hebben die te verbeteren.

Voor de diervoedingsindustrie, zijn wij GMP+FSA gecertificeerd.

Diverse partners zijn ook Biologisch gecertificeerd.

Our Principle

Our mission is to create a transparent/sustainable supply chain in the food-industry.