Partner

Brückner-Werke KG, Hamburg D.

Competentie, Verantwoordelijkheid, Verscheidenheid!

Al meer dan 100 jaar, zijn onze activiteiten gericht op de behandeling van levensmiddelen op een verantwoorde manier. Want: Eten is de basis voor het leven. Luchtgedroogde of gevriesdroogde groenten en kruiden, alsmede gedroogde aardappelen en fruit vormen ons core assortiment. Wij krijgen onze natuurlijke grondstoffen van over de hele wereld, voornamelijk van leveranciers waarmee wij vele jaren reeds samenwerken.

De ingrediënten worden schoongemaakt, gesneden, gemengd en verpakt in onze eigen faciliteiten in Altendorf / Stadelhofen en Nortorf.

Daarnaast produceren wij ook geroosterde en getoaste producten. Wij bieden onze klanten een grote verscheidenheid aan verwerkingsmethoden.

Onze inzet “om de beste kwaliteit te leveren” is een dagelijkse uitdaging en ook de verantwoordelijkheid voor alle medewerkers van Brückner.

AgriPartners vertegenwoordigt Brückner-Werke KG in de BeNeLux

Aardappelen: Regionaal & natuurlijk. Onze luchtgedroogde aardappelproducten zijn uitstekend als het gaat om de kwaliteit en de smaak en zijn zeer gewild in de industrie.

Er zijn een aantal goede redenen achter dit succes: Als gevolg van een langdurige samenwerking met de regionale producerende bedrijven, hebben we al invloed op de productie als het gaat om het planten van gewassen. Samen met het gebruik van strikt voorgeschreven pesticiden en andere specificaties. Van een softe verwerking als onderdeel van het individuele drogen en afwerking, strenge kwaliteitscontrole en traceerbaarheid, tot aan wat er gebeurt op het veld hebben we omgezet in een echte aardappel specialist.

Plantaardige: gezond, rijk aan vitaminen, veelzijdig.

Onze groenten zijn lucht- en gevriesdroogd, met behoud van hun vitaminegehalte. Dit betekent dat ze hun smaak behouden en hun waardevolle ingrediënten.

Wij selecteren, hakken/snijden, granuleren en mengen volgens de eis van de klant. Daarom kunnen aromatische groenten altijd ofwel bestaan als een enkel product of als een mengsel – volgens de beste Brückner kwaliteit, dat wordt gegarandeerd door ons productiebedrijf.

Our mission is to create a transparent/sustainable supply chain in the food-industry.