Partner

Husarich GmbH, Hamburg D.

Husarich GmbH is actief sinds 1994 en is importeur, processor en verkoopt:

• keukenkruiden

• specerijen

• groenten

Wij verwerken uitsluitend natuurlijke grondstoffen, zonder additieven en volgens de laatste eisen van de klant. Het bedrijf is deskundig om grondstoffen van hoge kwaliteit te verkrijgen tegen de beste prijs en de bekwaam in de verwerking van het materiaal. Ons ervaren en bekwaam personeel is professioneel en zeer gemotiveerd om de best mogelijke service voor onze klanten te realiseren. We zijn aanwezig in de landen van herkomst, waar we onze leveranciers inspecteren, controleren & adviseren om de hoogste kwaliteit te verkrijgen en te voldoen aan de EU-wetgeving. Husarich GmbH biedt haar klanten een goed gecoördineerde platte structuur die ons in staat stelt om een hogere kwaliteit van producten tegen concurrerende prijzen te kunnen aanbieden.

• Wij zijn gespecialiseerd in industriële-volumes

• Zorgen voor verwerking, standaardisatie & malen van de ingrediënten

• Afnemers zijn de levensmiddelen-industrie & pharmaceutische industrie

• Het verstrekken van microbiologisch gecontroleerde producten

•Toegewijd aan het verstrekken van betrouwbare en snelle service

AgriPartners vertegenwoordigt Husarich GmbH in de BeNeLux

Uw leverancier en producent van specerijen & kruiden.

Klantgerichtheid

Wij zijn gespecialiseerd in industriële-volumes. We houden het gehele jaar grote voorraad posities om de nakoming van de orders te waarborgen als gecontracteerd.

Leveranciers

We werken alleen met gecontroleerde leveranciers en hebben een wereldwijd netwerk opgebouwd van zeer gewaardeerde bedrijven, die onze strategie volgen en input geven aan onze inbreng m.b.t. aspecten van kwaliteit, projecten en prognose. Duurzaamheid is geoefend sinds 1994 bij Husarich.

Personeel

We hebben een buitengewoon team met jarenlange ervaring in de productie, warehousing, inkoop, verkoop en logistiek en beschikken over een gestroomlijnde organisatie.

Productie

Wij mengen, granuleren en malen met eigen technologie volgens HACCP richtlijnen.

Analyse

Alle batches worden bemonsterd en geanalyseerd volgens de wettelijke, klant of specifieke eisen bij geaccrediteerde laboratoria in Duitsland.

Opslag / Logistiek, in de buurt van de haven van Hamburg: IFS gecertificeerd magazijn en eigen moderne opslagfaciliteiten zorgen voor de supply chain van grondstoffen via de productie tot de uiteindelijke levering aan de klant.

Our mission is to create a transparent/sustainable supply chain in the food-industry.